שטחו של הבית למעלה מ- 100 מ"ר אבל חלוקת החללים הייתה שגויה לחלוטין, כל שכן לא התאימה לצרכים הספציפיים של המשפחה. כך הפך הבית לאוסף של חללים חשוכים, צפופים, חסר אופי וחסר חן. סטודיו דיזיין פלוס הפשיל שרוולים וניגש למלאכה – תכנון אדריכלי המשולב עם עיצוב פנים.

אדריכלות, כמו גם עיצוב פנים, שמה לה למטרה להפוך את החלל לא רק ליפה מבחוץ אלא לנוח מבפנים. אדריכלות נכונה יודעת כיצד לנצל בצורה מרבית את השטח הקיים, תוך יישום של כל הבקשות והרצונות של הלקוח. זו למעשה אדריכלות נבונה, בשבילה שווה להיכנס לסאגת שיפוצים ולשלם עבור שירותי מעצב פנים כדי לזכות באיכות אמיתית.

מרכז הדירה

כך למשל, הממ"ד שתוכנן במרכז הסלון והיה פתוח לעיני כל, בו הדיירים מיקמו את המקרר הגדול שלהם כי לא היה מקום אחר, היה צריך לעבור שינוי אדריכלי יסודי. האדריכלים שלנו החליטו להפוך אותו לנישה אלגנטית המוסתרת מהסלון אך נגישה מהמטבח. את זה השגנו באמצעות קונסטרוקציית גבס בה שולבה זכוכית כהה חצי שקופה המעוטרת בפיתוחים משלייפלאק לבן ובתוספת של מראה דקורטיבית המשמשת כשעון. כך, הנישה הפכה להמשך ישיר לקו העיצובי הכללי של הבית והסלון, היא השתלבה היטב בנוף והוסיפה המון חן לחלל.

גם אזור המבואה זכה למתיחת פנים בעזרת ארון מובנה בתכנון אישי ואלמנטים דקורטיביים מבריקים ועץ טבעי. המטבח הפך לחלק מאופנספייס של הסלון, הפך להרבה יותר מרווח, קומפקטי ואלגנטי.

הקיר המרכזי בסלון קיבל חיזוק על ידי תכנון ובניית ארונות מובנים שמצד אחד נראים כמו קיר מעוצב רגיל אך מצד שני הם משמשים לארונות קומפקטיים ומאוד פרקטיים. בתוך הארונות הללו בעלי הדירה מאחסנים דיסקים, ספרים, מוצרי אלקטרוניקה וסאונד.

הכל בפנים ומבחוץ הכל נקי, מסודר ואסתטי. הקיר עשוי מפורניר מעץ מלא ושלייפלאק לבן מבריק, שהיום זוכה לביקוש רב בבתים מודרניים. עוד משולבים בסלון אלמנטים של עץ,  אבן וזכוכית. בשילוב עם גוונים וטקסטורות בהירות רכות הם בהחלט הופכים את הדירה לחלל אלגנטי, יוקרתי ומודרני.

חדר השינה של הילד
משהו אולטרה מודרני, קוסמופוליטי, עתידני אפילו – ביקש הילד בן ה- 14 כששאלנו איך הוא רואה את חדר השינה שלו. השקענו מחשבה, ביצענו תכנון יסודי והוספנו קצת יצירתיות כדי שהחדר יהיה הכי מיוחד, הכי מקורי והכי קול!

על אף שמדובר בחדר יחסית קטן, אזור הטלוויזיה מופרד מאזור השינה בצורה ויזואלית.

השתמשנו בכלים אדריכליים כדי ליצור שני אזורים שונים לגמרי אך בו זמנית זהים מבחינת האלמנטים העיצוביים. הם שונים בגוון אך זהים בקונסטרוקציה. מה גם, המשענת הרכה לצידה הפנימה של המיטה מאפשרת להפוך את המיטה לפינת צפייה בטלוויזיה.

חדר העבודה של הילה

ההורים החליטו להפריד את אזור השינה של הילד מאזור העבודה. מספר החדרים בבית אפשר זאת וזאת הסיבה שהילד קיבל חדר עבודה מדוגם להפליא. הוא כולל את כל האלמנטים הנכונים לילד בן 14 ובכלל לנער השואף לכבוש את העולם ולהצליח בגדול.

ניואנס אחד חשוב עליו היינו חייבים להקפיד – הילד סובל מאלרגיה כך שכמות האבק בחדר צריכה להיות אפסית. בשביל זה ביצענו תכנון ועיצוב רהטים כדי שעל פני השטח יישארו כמה שפחות חפצים והכל ייכנס לתוך הארונות המעוצבים והפונקציונאליים. בנוסף, השתמשנו בחומרי גלם חדשניים הדוחים אבק ולכלוך. גם תכנון אדריכלי עצמו  המשולב עם עיצוב פנים, שם דגש על מרחב, ניקיון ותאורה.

עיצוב דירה בקריית מוצקין

בבניין יחסית חדש בלב קריית מוצקין, בדירה בת 5 חדרים, משפחה אחת קטנה חיפשה שינוי. שינוי אמיתי ומשמעותי, כזה שיהפוך את דירתם לבית מזמין, נוח ואלגנטי. שיהיה יפה מצד אחד, מעודכן וחדשני אך שיהיה גם פרקטי ויעיל מצד שני.

שתף

Close

בקש הצעת מחיר בחינם



פרויקטים אחרונים

Main office

Design Plus

Ha'atzmaut Street 83 office 9 Kiryat Ata

054-7693154, 04-8480032

designpluscoil@gmail.com

Our Facebook Page

המשרד הראשי

סטודיו Design Plus

כתובת המשרד: העצמאות 83 משרד 9, קריית אתא

054-7693154, 04-8480032

designpluscoil@gmail.com

בקרו אותנו בעמוד הפייסבוק שלנו

© 2017 Design Plus. All Rights Reserved.

Leon Soft